Kalli'nin jokeri Hasan ..

Teknik direktör Feldkamp, ismi geç bildirildiği için UEFA Kupası maçlarında oynayamayacak yeni transfer Hakan Balta'nın alternatifi olarak sol bekte Hasan'ı düşünüyor.

Kalli''nin jokeri Hasan
Hakan Balta'nın transferine rağmen sol kanat problemini çözemeyen G.Saray'da, Hasan Şaş'ın sol bek oynaması gündeme geldi. Vestel Manisaspor'dan transfer edilen Hakan Balta'nın ismi geç bildirildiği için UEFA Kupası maçlarında oynamayacak olması, Feldkamp'ın arayışa itti. Alman çalıştırıcı bu kanatta elinde tek alternatif olarak kalan Volkan'ın formsuz olması ya da sakatlanması durumunda, Hasan Şaş'ı oynatmayı planlıyor. Sarı-kırmızılı takıma transfer olduğu günden bu yana değişik mevkiilerde görev alan Hasan Şaş, sol kanatta hiç oynamamıştı. Feldkamp'ın Hasan Şaş dışında, sol kanat için Linderoth'u da denediği öğrenildi.

Nonda alışamadı!

G.Saray'ın yeni transferi Nonda arkadaşlarına ve İstanbul'a alışamadan milli takım kampına katılmak için ülkesine gitti. Kongolu futbolcunun giderken takım arkadaşlarına “İstanbul çok güzel bir şehir. Ancak ben 3 gün sonra ayrılmak zorunda kaldım. Dönünce, fırsat buldukça bu güzel şehri gezeceğim” dediği öğrenildi. G.Saray'ın yenilerinden Lincoln'ün ise lige verilen ara nedeniyle iznini İstanbul'u gezerek değerlendirdiği belirtildi.

YENİ ŞAFAK

0 yorum: