Yıldızını sök de gel..

Kara Kartal, Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde tura kanat açıyor. İnönü'de tek gollü avantaj elde eden siyah-beyazlılar berabere bile kalsa, İsviçre'nin Zürih takımına rakip olacak.

Yıldızını sök de gel
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş mücadelesinde bu akşam Moldova'nın Sheriff takımıyla karşılaşacak. İlk maçta rakibini İnönü Stadı'nda İbrahim Toraman'ın golüyle yenen siyah-beyazlılar beraberlikte tur atlayan taraf olacak. Beşiktaş maçı 2-1 ve üzerindeki tek gollü yenilgilerle bitirmesi halinde de tur atlayacak. Normal sürenin Moldova temsilcinin 1-0 galibiyeti ile kapanması halinde uzatmalara gidilecek. Uzatmada da eşitlik bozulmazsa turu penaltı atışları belirleyecek.

D SPOR YAYINLIYOR

Moldova'nın Tiraspol kentinde oynanacak karşılaşmada bin kadar siyah-beyazlı taraftarın takımlarına destek olacağı belirtiliyor. Saat 20.00'de oynanacak zorlu mücadeleyi D Spor naklen ekranlara getirecek. Beşiktaş'ta sakat olan Mehmet Yozgatlı ile Nobre forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı takımda yönetim kesenin ağzını açtı. Yönetimin futbolcu başına 20 bin dolar tur primi vermeyi planladığı öğrenildi.

KARTAL'IN 118. RANDEVUSU

Beşiktaş, bugünkü Sheriff maçıyla Avrupa kupalarında 118. karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlılar, ülkemizi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, Şampiyonlar Ligi ve 7 kez Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti. Temsilcimiz, bugüne kadar 117 maçta 36 galibiyet, 55 yenilgi, 26 da beraberlik aldı. Rakip fileleri 135 kez sarsan Kartal, kalesinde ise 178 gol gördü.


YENİ ŞAFAK

0 yorum: