BU SÖZLER ÇOK KIZDIRACAK..


Feldkamp: Fener ile Beşiktaş'ın önemli olduğunu nereden biliyorsun?

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, takımının, UEFA Kupası 2. ön eleme turunda karşılaşacağı Hırvatistan'nın Slaven Koprivnica takımı hakkında bilgi edinmek için bu takımın Hırvatistan Ligi'nde 11 Ağustos Cumartesi günü yapacağı karşılaşmayı izlemeyi düşündüğünü söyledi.

Galatasaray'ın bu sabah yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Feldkamp, rakipleri hakkında herhangi bir fikir belirtmediğini kaydederek, şunları söyledi:

'Ben Slaven Koprivnica'nın geçen hafta yaptığı maçtan sonra hiçbir açıklama yapmadım, ancak buna rağmen benim tarafımdan yapılmış gibi gazetelerde yorumlar yer aldı. Antrenörümüz Ahmet Akcan bu maçı izleyip, edindiği fikirleri bizimle paylaştı. Ben de rakibimizin cumartesi günü yapacağı karşılaşmayı gidip izlemeyi düşünüyorum.' Alman çalıştırıcı, transfer görüşmelerini sürdüren Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'le son günlerde hiç görüşmediğini ifade ederek, bugün kendisiyle biraraya geleceklerini söyledi.

Feldkamp, kendileri için şu anda her şeyden önemli olanın ligin ilk haftasındaki Çaykur Rizespor maçı olduğunu belirterek, 'Şu an o maça yoğunlaşmamız gerekiyor. Beni düşündüren, sakatlıkları bulunan Ümit, Sabri ve Arda'nın o maça yetişip yetişemeyeceği. Bu konuda doktorlarımızla gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Bu oyuncular perşembe ve cuma günü idmanlara katılmazlarsa, oynamaları da zor gözüküyor' diye konuştu.

Takımdaki sakat oyuncuların iyileşmesi durumunda, kafasındaki ilk 11 olarak kurmayı düşündüğü kadronun 15'e yükselebileceğini dile getiren Alman çalıştırıcı, 'Teknik direktörlerin işi kolay değil. İlk 11'i kurmayı düşünürsünüz, Allah korusun bir sakatlık olur, bu sayı birden 9'a düşer. Bu yüzden takımdaki 11'i kurmak çok zor' dedi.

Bir gazetecinin, 'Süper Kupa'daki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini izlediniz. Takımınızı onlara göre nasıl değerlendiriyorsunuz?' şeklindeki sorusuna Feldkamp, 'Niye onlarla karşılaştırayım ki?' derken, aynı basın mensubunun, şampiyonluk yarışındaki en önemli 2 rakiplerinin bu iki takım olduğunu hatırlatması üzerine de, 'Onların önemli olduğunu nereden biliyorsun? Geçen sezon Vestel Manisaspor ligin başında çok iyi bir çıkış yaptı. Kayserispor da ligin sonuna kadar iyi mücadele etti' ifadesini kulandı.

Yine bir basın mensubunun, 'Necati'ye yeniden bir şans vermeyi düşünüyor musunuz?' şeklindeki sorusuna da Feldkamp, 'Niye düşüneyim ki?' diye yanıt verdi.

habervitrini.com

0 yorum: