VESTEL'DEN SONRA KC GRUP DA SPONSORLUĞU BIRAKTI !..

KC Group ve Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir, KC Grup olarak sponsorluktan çekilme kararı aldıklarını açıkladı:
04 Eylül 2007 Salı 01:18

İSTANBUL - KC Group ve Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir, KC Grup olarak sponsorluktan çekilme kararı aldıklarını açıkladı.

KC Group'un Ulus'taki bürosunda bir basın toplantısı düzenleyen Demir, bu kararı Etimesgut Şekerspor'un önünün tıkanacağını gördükleri için aldıklarını ve Etimesgut Şekerspor'un, geçen sezondan beri önünün tıkanmaya çalışıldığını öne sürerek, "Hakem hataları Türk futbolunda hastalık haline geldi. Siz sahada ne kadar iyi olursanız olun, haklı bile olsanız, hakem karar verdiğinde yapacak bir şey kalmıyor. Geçen sezondan beri hakem hatalarından çok çekiyoruz. Geçen sezon sabrettik, ama bu yıl iyi bir takım olmamıza ve yaptığımız ilk 3 karşılaşmayı da kazanmamıza rağmen, gelecekten umutlu değiliz, çünkü hakem son maçımızda durup dururken bir oyuncumuza kırmızı kart gösterdi. Biz de bu kırmızı kartların devamının geleceğini öngördük, zira geçen sezon bize yapılan muamele aklımıza geldi. KC Group olarak oturup düşündük, sonuç olarak Etimesgut Şekerspor'un önünün tıkanacağını gördüğümüz için, sponsorluktan çekilmek durumunda kaldık' diye konuştu.

Aldıkları kararda dün Vestel'in, Manisaspor'dan desteğini çekmesinin de etkili olduğunu vurgulayan Demir, 'Türkiye'deki futbol kirli. Doğru yönetilmiyor' dedi. Bazı çevrelerin, kurumların sporun içine girmesini istemediğini iddia eden KC Group ve Etimesgut Şekerspor Kulübü Başkanı Hızır Demir, sponsor desteğini çekme kararlarının sadece hakem hatalarından kaynaklanmadığını sözlerine ekledi.

habervitrini.com

0 yorum: