GÖKHAN ZAN MİLLİ TAKIM KADROSUNDAN ÇIKARTILDI !..

Avrupa Şampiyonası eleme grubunda 8 Eylül Cumartesi günü Malta ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını bugün çift antrenman yaparak sürdürdü.
Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde, Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanında, futbolcular pas çalışmasının ardından taktik çalışma gerçekleştirdi. Teknik direktör Terim, antrenmanda savunma ve hücum oyuncularını gruplar halinde, birbirlerine karşı oynattı. Terim, çalışma sırasında sık sık oyunculara uyarılarda bulundu. Antrenman, çift kale maçla sona erdi Bu arada, hafif sakatlığı bulunan Hamit, takımdan ayrı salonda çalıştı.
Öte yandan, Volkan Demirel'in yerine aday kadroya çağrılan Ankaragücü'nden Serkan Kırıntılı, milliler antrenmana çıktıktan sonra tesislere gelerek, Fatih Terim'le tokalaştı ve çalışmasına başladı.
(A) Milli Futbol Takımı, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

GÖKHAN ZAN KADRODAN ÇIKARILDI
(A) Milli Takım'da, Volkan Demirel'den sonra Gökhan Zan da sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.
(A) Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Volkan'dan sonra bu akşam Gökhan'ı da kadrodan çıkardıklarını söyledi.
Dinç, Hamit dışında, ufak tefek sakatlıkları bulunan futbolcuların takımla birlikte çalıştıklarını, Hamit'in de yarından itibaren koşulara başlayacağını bildirdi.

TERİM'E DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
(A) Milli Takım'ın bu akşamki antrenman öncesinde, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e 54. doğum günü kutlaması yapıldı.
Futbolcular ve Terim antrenmana çıkarken, saha kenarına, üzerinde 'İyi ki doğdun Fatih Hoca' yazılı bir pasta getirildi. Fatih Terim'in istememesi üzerine, görevliler pastayı geri götürdü. Oyuncularla saha içinde kısa bir toplantı yaptıktan sonra Terim, saha kenarında antrenmanı izleyen Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'nin yanına geldi. Keçeci, Terim'in doğum gününü kutlarken, arkasında 'İyi ki doğdun Fatih Terim', önünde Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, başkan vekili Affan Keçeci, antrenörler ve futbolcuların imzasının bulunduğu 5 numaralı milli takım forması armağan etti.
Tesis görevlileri de Terim'e çiçek vererek doğum gününü kutladılar.
Fatih Terim, kendisi için çok hoş bir doğum günü olduğunu belirterek, 'Sayın başkanımıza ve tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Hoş bir sürpriz oldu. Ben pasta üflemeyi sevmem. 5 numara, yıllardır giydiğim için akıllarda kalmış. Çok hoş bir jest oldu' dedi.
Terim, gazetecilerin 'Kaç yaşına girdiniz ?' sorusuna esprili bir şekilde '37-38 oldu' diye yanıt verdi.

habervitrini.com

0 yorum: