12 DEV ADAM BIÇAK SIRTINDA: DÖNÜŞTE NELER OLACAK!..

Tanjeviç ve 12 Dev Adam'ı Türkiye'de sorgu odası bekliyor. Basketbol Federasyonu Başkanı Demirel 'İtalya maçını düşyünüyoruz. Dönünce herşeyi değerlendireceğiz' yorumu yaptı.
10 Eylül 2007 Pazartesi 06:50

Tanjeviç ve 12 Dev Adam'ı Türkiye'de sorgu odası bekliyor. Basketbol Federasyonu Başkanı Demirel 'İtalya maçını düşyünüyoruz. Dönünce herşeyi değerlendireceğiz' yorumu yaptı.

HER ŞEY DÖNÜŞTE
AVRUPA Basketbol Şampiyonası'nda kötü bir performans sergileyen 12 Dev Adam ve patronu Tanjeviç'i Türkiye'de sorgu odası bekliyor. Basketbol Federasyonu Başkanı Demirel her şeyin dönüşte masaya yatıralacağını söyledi.

KONUŞMAK ERKEN
BAŞKAN Demirel 'Antrenör konusunda, varsayımlar üzerinde konuşmak erken. Şampiyona sonunda, alacağımız sonuca göre değerlendirmeleri de federasyon olarak yapacağız. Şimdi İtalya maçını düşünüyoruz' dedi.

KÖŞEYE SIKIŞTIK
ÇEYREK final şansını büyük ölçüde kaybeden A Milli Basketbol Takımı'nda, antrenör Tanjeviç, 'Durumumuz çok açık. Umudun yoksa onurun için mücadele edersin. Şu anda köşeye sıkışmış durumdayız' diye konuştu.

İBO: Şansımızı zorlayacağız
A MİLLİ Basketbol takımı Kaptanı İbrahim Kutluay, 'Neden olmadı ben de anlayamadım. Artık Slovenya maçı geçti. Şimdi önümüzde iki maç var. İkisini de kazanıp, rakiplerimiz ne yaptı ona bakacağız. Kısacası şansımızı zorlayacağız' şeklinde konuştu.

2 maç kazanıp bekleyeceğiz
A MİLLİ Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay, artık Madrid'te işimizin çok zorlaştığını belirterek 'Bize düşen iki galibiyet alıp, kaderimiz beklemek. Biz iki maçı da kazanacağız. Almanya ya da Fransa iki maç kaybederse, bize gün doğar' dedi.

Parker 'Türkiye'yi yenip turlarız'
FRANSA milli takımının NBA patentli yıldızı Tony parker, mağlubiyete tahammülleri olmadığını belirterek 'Almanya galibiyeti bizim için büyük avantaj. Bu nedenle iki maçımızı da kazanacağız. Şansa bırakmaya niyetimiz yok. Türkiye'yi de yenerek gruptan rahat çıkacağımıza inanıyorum' dedi.

50 yıldır yenemediğimiz İtalya önündeyiz
35. AVRUPA Basketbol Şampiyonası'nda bugün tek galibiyeti bulanan Türkiye ve İtalya, turnuvada çeyrek finale kalma umudu için 'Ya devam, ya tamam' maçına çıkacaklar.
KARŞILAŞMA saat 17.30'da başlayacak ve maçı NTV naklen yayınlayacak. Türkiye, rakibi İtalya'yı resmi maçlarda tam 50 yıldır yenemiyor. Milliler 1957'de ilk ve tek galibiyetini almıştı.
habervitrini.com

0 yorum: