ZİCO, ANTREMANDA FUTBOLCULARINA ŞAŞTI KALDI..

Antrenmanda kıran kırana mücadeleyi gören ve zaman zaman rekabet adına gerginliklere şahit olan Brezilyalı teknik adam, sezona hayal kırıklığı ile giren oyuncularına gözdağı verdi.

Ciddiyetsizliğin cezasını çektik


Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, dün akşamki antrenmanda müthiş tempo yakalayan futbolcularına Belediyespor maçını hatırlatarak, "Dün neredeydiniz" diye öfke saçtı. Hazırlık dönemindeki çalışmalardan duyduğu memnuniyeti her fırsatta dile getiren Brezilyalı çalıştırıcı, Belediyespor karşısında tel tel dökülen ve sahada adeta yürüyen futbolcularını, Anderlecht sınavı öncesinde sıkı bir şekilde uyararak, "Kendinize gelin" diye konuştu.

Koşmadan olmaz

Ligin ilk haftasında elde edilen şok yenilgi sonrasında takımla birlikte Samandıra’ya giden Zico, yol boyunca ağzını açmadı. Antrenmanlarda kıran kırana mücadele eden ve zaman zaman rekabet adına gerginliklere şahit olan sarı lacivertli teknik adam, sezona hayal kırıklığı ile giren oyuncularına gözdağı vererek, "Herkes ayağını yere sağlam basmalı. Rakibi ciddiye almamamın cezasını çektik. Bundan gerekli dersi almalıyız" diye konuştu. Zico, şunları söyledi: Kaliteniz ve tecrübenize yakışmayan bir oyun oynadınız. Sahaya ruhunuzu yansıtamadınız. Koşmadan, ter dökmeden kazanmak yok. Rakibimiz mütevazi kadrosuyla bize karşı iyi konsantre oldu ve istediğini aldı. Artık önümüze bakmalıyız. Herkesin işini ciddiye almasını istiyorum.

habervitrni.com

0 yorum: