Trabzon'a dev gelir..

Karadeniz ekibinin geleceği için büyük önem taşıyan, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın hayata geçirdiği benzin istasyonu projesi için yarın ihale yapılacak. 4 firma arasında gerçekleşecek ihalenin açılış bedeli KDV hariç 8 milyon 175 bin dolar. İhale sonunda bu rakamın çok daha yukarı çıkması bekleniyor.

Trabzon''a dev gelir
40. yılını kutlayan Trabzonspor'da kulübün geleceği için büyük önem taşıyan projeler bir bir hayata geçirilmeye başlanıyor. Başkan Nuri Albayrak'ın hayata geçirdiği Kartal'da yer alan benzin istasyonu için 4 firma arasında yarın açık artırma suretiyle bir ihale yapılacak. Dün toplanan Trabzonspor yönetim kurulu Kartal'da bulunan benzin istasyonu için gelen teklifleri değerlendirdi. Kulüp Denetleme Kurulu ile birlikte teklif zarfları açıldı. En fazla teklif veren 4 firma yarın açık artırmayla ihalenin ikinci aşamasına katılacak. İhalenin açılış bedeli ise KDV hariç 8 milyon 175 bin dolar.

9 YILLIK ÇALIŞMA

Benzin istasyonu için en yüksek teklifi veren firmalar, Shell, Opet, Petrol Ofisi ve Total. Bu firmalar geçici teminat mektubunu hazırlayarak yarın ihaleye katılacaklar. KDV hariç 8 milyon 175 bin dolardan açılacak ihalenin çok daha yukarı çıkması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, “İkinci ihalede 16 yıl boyunca işletmesini yapılacak firma belirlenecek. 9 yıldır bu tesis için çalışılıyor. 18 aylık görev süremizde başkanımız Nuri Albayrak, büyük gayretler göstererek projeyi bu aşamaya getirdi. Yönetim kurulu olarak kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor

Trabzonspor, ilk haftada sahasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve Ersen Martin katılmazken, Ayman ve Ceyhun ise takımdan ayrı koşu yaptı. Futbolcular, antrenmanda kondisyona yönelik hareketlerin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Doğan, çift kale maçta futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.

Ömer Rıza'ya teklif yok

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bazı basın organlarında İngiltere'nin Southampton Kulübü'nden transfer önerisi aldığı iddia edilen Ömer Rıza'ya bir teklif gelmediğini söyledi. Doğan, idman bitiminde Ömer Rıza ile birlikte sahayı terk ederken basın mensuplarına, “Hiç alakası olmayan şeyler yazılıyor. Ömer Rıza'ya gelen bir teklif yok” şeklinde açıklamalarda bulundu.


YENİ ŞAFAK

0 yorum: