Süper Kupa Finali; FB 2-1 Bjk ( VİDEO)..

Süper Kupa Finali; FB 2-1 Bjk ( VİDEO)...İşte Süper Kupa Finalinin Videosu..Ezeli Rakimiz Fenerbahçe , BJK'yi 2-1 yendi..




2. Süper Kupa mücadelesinde son şampiyon Fenerbahçe, Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Köln Rhein Energie Stadı'nı tıklım tıklım dolduran gurbetçiler ve müthiş bir atmosferde oynanan maça F.Bahçe etkili başladı ancak ilk tehlikeli atak Beşiktaş'tan geldi. 11. dakikada Koray'ın pasıyla topla buluşan İbrahim Akın'ın kaleci Serdar'ın üstünden aşırdığı topu, defans uzaklaştırdı. 14. dakikada Alex'in pasında topla buluşan Deivid, F.Bahçe'yi öne geçirdi. Bu golden 6 dakika sonra Beşiktaş, Bobo'yla durumu eşitledi: 1-1

KEZMAN NOKTAYI KOYDU

Siyah-beyazlılar 57. dakikada Delgado ile F.Bahçe kalesini yokladı. Bu oyuncunun vuruşu autla sonuçlandı. 68. dakikada Alex'in ortasında kaleci Hakan topu elinden kaçırdı, bir an bocalayan Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı. Dakikalar 86'yı gösterdiğinde Kezman, ceza sahası içinde topla buluştu ve skoru belirledi: 2-1. Yerdeki Kezman'a diziyle vuran İbrahim Üzülmez kırmızı kart gördü.



0 yorum: