Kupa koleksiyoncusu Carlos(VİDEO)..

Geldiği ilk gün verdiği demeçte “Kupa kazanmaya Fenerbahçe'de devam edeceğim” diyen Brezilyalı yıldız, verdiği sözü tuttu. Carlos, sarı-lacivertli formayı ilk kez giydiği resmi maçta sarı kart gördü.

Kupa koleksiyoncusu
F.Bahçe'nin yıldızı Roberto Carlos, Süper Kupa maçında ilk kez bir derbiye çıkıp, ilk kupasını kazandı. Transfer olduğu ilk gün “Kupa kazanmaya F.Bahçe'de de devam edeceğim” açıklamalarını yapan Carlos, sarı-lacivertli formayla ilk sevincini dün tattı. Real Madrid ile 4 lig, 3 Şampiyonlar Ligi, 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan, Brezilya forması altında Dünya Kupası, iki Kıtalararası, iki de Copa America şampiyonluğu tadan Carlos, kupa avına yeni takımında da devam etti.

ZAFERİ DOYASIYA KUTLADI

Gittiği her takımda büyük başarılar yaşayan ve bu başarıların baş mimarı olan Carlos, birçok zaferle dolu kariyerine bir kupa daha eklemiş oldu. Brezilyalı futbolcu, bu sevincini sahanın ortasında kupayla turlayarak kutladı. İlk kupasını kazanan Carlos, sarı-lacivertli formayla da ilk sarı kartını gördü. Maçın 48. Dakikada Cisse'nin düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta, Delgado'nun vuruşundan önce barajı bozan Carlos, hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kartla cezalandırıldı.



0 yorum: