CİMBOM'A ATTIĞI GÖLÜ UNUTAMIYOR... ( VİDEO )

Liverpool'un zürafa lakaplı forveti Peter Crouch, geçen yıl Galatasaray'a attığı golü unutamıyor...
13 Ağustos 2007 Pazartesi 17:45
Sezona flaş transferlerle giren Liverpool'un 'Zürafa' lakaplı forveti Peter Crouch, güçlü forvetlere sahip Liverpool'da yedek kalmayı sorun etmeyeceğini söyledi.

Crouch, İngiltere'de yaptığı bir röportajında, Premier Lig yeni sezonunda Liverpool'un geçtiğimiz yıllara göre çok daha şanslı olduğunu belirtirken, "Ancak yine de şampiyon olmak için şansa sahip olmanız gerekir." dedi.

Geçtiğimiz yıl Anfield Road'da sadece bir kez kaybettiklerini ancak deplasmanda hiç de o kadar çok puan toplayamadıklarını hatırlatan Crouch, yeni sezonda özellikle deplasman maçlarına dikkat etmenin önemli olacağını kaydetti.

Yeni sezonda Voronin, Babel ve Torres gibi isimlerle forvet hattını oluşmasını büyük avantaj olarak niteleyen Crouch, "Geçen yıl, gol yollarında sıkıntılıydık. Pozisyon yaratacak adama ihtiyaç duyuyoduk, bunun için stilim dışında bir çok gol atma beceresi gösterdim" dedi.

Yabancı video portallarında geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nin en güzel golünün, Crouch'un Galatasaray'a attığı röveşata golü seçilmesinin anımsatılması üzerine Crouch, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a, Premier Lig'de de Bolton'a attığı golleri hayatı boyunca unutamayacağını sözlerine ekledi.

habervitrni.com



0 yorum: