Cihan Haspolatlı Bursa'lı oldu!..

Bursaspor, Galatasaray'dan ayrılan tecrübeli futbolcu Cihan Haspolatlı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Cihan Haspolatlı Bursa'lı oldu!

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu imza töreninde Cihan Haspolatlı, kendisini Yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan başkan Ali Karasu, Cihan ile yaklaşık 1 aydır görüştüklerini belirterek, "Yaptığımız görüşmeler neticesinde transfer gerçekleşmiş oldu. Cihan, efendiliği ve kariyeri tartışılmaz bir oyuncu. Çok olumlu bir transfer. Cihan, bu camiaya istekle geldi. Bu camiayı biliyor. Bülent hocayla iyi bir arkadaşlar. Doğru bir transfer yaptığımıza inanıyoruz" dedi.

Transferi noktalamadıklarını kaydeden Karasu, "İhtiyaç olan noktalara hocamızın isteği doğrultusunda oyuncu alacağız. Cihan'ın transferi geç oldu ama temiz oldu. Geç olmasının sebebi doğru bir transfer yapmamız. Huzur içindeyiz. Bursa'ya hayırlı olsun" diye konuştu.

Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Cihan Haspolatlı da, "Bu transferde emeği geçen öncelikle aileme ve bana bu formayı layık gören başkana teşekkür ediyorum. Önemli bir kulübe geldim. Bursaspor'un taraftar, stat ve şehir açısından daha iyi yerde olması gerekir. Bursaspor'a gelmemde Bülent hocanın çok etkisi var. Bülent hoca olmasa belki de transferim gerçekleşmezdi.

Hep birlikte Bursaspor'u iyi yerlere getireceğiz. Hedefimiz, takımımızı Avrupa kupalarına taşımak. Ben de buradaki başarımla milli takıma gitmek istiyorum" dedi.

Tecrübeli futbolcu, bir soru üzerine, eski takımı Galatasaray'a kırgın olmadığını ifade ederek, "Biz profesyonel bir iş yapıyoruz. Profesyonelliğin gereği olarak da Bursaspor'dayım. Kimseye kırgın değilim. Galatasaray'dan kimler geldi, kimler geçti" diye konuştu.

Bu arada, Bursaspor Başkanı Ali Karasu'nun imza töreninin başında Cihan Haspolatlı'ya yanlışlıkla 'Cihan Ünal' diye hitap etmesi gülüşmelere sebep oldu.

Öte yandan, başkan Ali Karasu, Burak Akdiş'in takımdan alacaklı ayrıldığı yönündeki haberlere tepki göstererek, "Futbolcunun 20 maçlık alacağı kalarak ayrıldığı doğru değil. Biz karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmesini feshettik" dedi.

Cihan Haspolatlı, daha sonra 22 numaralı formasıyla basın mensuplarına poz verdi..

FUTBOLGUNCEL.COM

0 yorum: