Belediye Fener'i kazıya düşürdü! ( VİDEO )..

Sarı-lacivertliler Turkuaz formasıyla çıktıkları ligin ilk maçında tanınmayacak kadar kötü oynadı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor eski Fenerli Kerim'le öne geçti, Murat'la skoru 2-0'a taşıdı. Roberto Carloslu Fenerbahçe son bir saatte skoru değiştiremeyip sezona yenilgi ile başladı.

Belediye Fener''i kazıya düşürdü
Belediye Fener'i kazıya düşürdü! ( VİDEO )..
2007-08 sezonu açılış maçında son şampiyon F.Bahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenildi. Oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaşatan sarı-lacivertliler, çarşamba günü Anderlecht'le oynayacakları Şampiyonlar Ligi Ön eleme maçı öncesi kötü sinyaller verdi. 19'da Efe'nin pasıyla buluşan Kerim Zengin, Can'a rağmen kaleyi buldu: 1-0. 27'de İlyas'ın serbest vuruşunda Murat Ocak topu F.Bahçe ağlarına gönderirken Belediyespor da maçta 2-0 üstünlüğü yakaladı.

F.BAHÇE TANINMADI

İkinci yarıda da kötü futbolunu sürdüren F.Bahçe'de 55. dakikada Uğur'un ortasında Aurelio'nun kafa vuruşu auta gitti. 70. dakikada Tümer'in uzaktan sert şutunu kaleci Hasagiç önledi. 73. dakikada İlhan Şahin boş pozisyonda ceza sahası dışından vuruşu autla sonuçlandı. 75. dakikada Metin'in vuruşunda kaleci Sertan son anda topa dokunarak gole izin vermedi. Zico ikinci yarıda değişiklikler yaptı. Ancak İlhan Parlak, Ali Bilgin ve Colin Kazım gibi hücum yönlü oyuncuların katkısı da skoru değiştirmeye yeterli olmadı.

Carlos öfkelendi

F.Bahçe'nin dünyaca ünlü futbolcusu Brezilyalı Roberto Carlos, sarı-lacivertli formasıyla ilk lig maçına çıktı. Sarı-lacivertli ekibin yeni sezon için kadrosuna dahil ettiği Ali, İlhan, Colin Kazım ve Gökhan yedekler arasında yer bulurken, Vederson ve Yasin 18 kişilik kadroya alınmadı. Karşılaşmayı Roberto Carlos'un babası da tribünden izledi. Brezilyalı futbolcu ilk lig maçında Uğur Boral'ı kendisine yakın oynaması için uyardı, bir pozisyonda faul vermediği yardımcı hakem Cem Satman'a çıkıştı.

F.Bahce.org 'hack'lendi

Maç sonrası, kulübün internet sitesi fenerbahce.org'a da bilgisayar korsanları saldırı düzenledi. Siteye Galatasaray amblemi koyuldu! Bir süre bu biçimde yayında kalan sitede daha sonra Galatasaray amblemi kaldırıldı.

YENİ ŞAFAK




0 yorum: