Ankaragücü : 1 - Dinamo Bükreş : 0 - Almanya Kampı

Münih yakınlarındaki Hausam'da yapılan maça Ankaragücü, Yusuf, El Yasa, Tolga (Mustafa), Burak (Şabani), İlkem (Emre), İbrahim Ege (Onur), Cem (Rıdvan), Barbaros (Diego), Murat Duruer, Jaba (Engin) ve Mehmet Yılmaz (Tevfik) kadrosuyla mücadele etti.

Sarı-lacivertlilerin tek golünü, 63. dakikada penaltıdan Jaba kaydetti. Ankaragücü, 3. hazırlık maçını yarın Almanya Oberliga takımlarından BJ Ainhach takımıyla yarın TSİ 20.00'de yapacak.

Galatasaray - Kayserispor, Süper Kupa Finali Almanya'nın Duisburg'da

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu Kayserispor arasında yapılacak Süper Kupa maçının 17 Ağustos Pazar günü Almanya'nın Duisburg kentinde oynanmasına kararlaştırdı.
İstanbul'da bugün yaptığı toplantıda, 2008-2009 sezonu Turkcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Fortis Türkiye Kupası statülerini onaylayan Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonundan itibaren futbolcuların şortlarına reklam alınmasına da izin verdi.
Yönetim Kurulu, 54 takımın katılımıyla başlayacak Fortis Türkiye Kupası'nın 1. Kademede 36, 2. Kademede 32 takımın yer alacağı eleme maçlarının ardından, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor'un seri başı olacağı 5'er takımlı 4 grup halinde devam etmesini karara bağladı.
Bu arada Yönetim Kurulu, tıpkı profesyonel futbolcu tek tip sözleşmesinde olduğu gibi teknik adamların kulüpler ile imzalayacakları sözleşmede de noter koşulunu kaldırdı.
Not. Bir kaçgün bazı iyileştirmeler için başka sitelerin yazıları yayınlanacaktır.

Euro 2008 Masaüstü Wallpapers


Euro 2008 serüveni biz Türkler için son buldu. Rüştü Abimiz sağolsun o kadar iyi oynadıki dandik bir gol yedi. Bizim kaleye 3 şut isabet etti onlarda direk kalenin içine girdi. Çok iyi oynadık ama Almanlar finale kaldı. 17 masaüstü resim kağıdından oluşan bir rar dosyası hazırladım. İçinde Euro 2008 ile ilgili duvar kağıtları var. Aşağıdaki linkten download edebilirsiniz.

DOWNLOAD


Kaynak : TM Blogger'dan alınmıştır.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Puan Durumu



Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ( TBESF ) tarafından düzenlenen ve Tekerlekli Sandalye Basketbolunda, Türkiye'de en üst ligdir. TTSB Süper Lig, sadece bedensel engelli ve tekerlekli sandalye ile hareket eden kadın ve erkek basketbolculardan oluşmaktadır. Ligde, 10 tekerlekli sandalye basketbol takımı bulunmaktadır. En son şampiyon ise Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbolu Takımıdır.