Galatasaray Tekerlekli Sandalye Takımına Destek Olalım !


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbolu Takımı, geçen hafta İspanya’da düzenlenen Champions Cup finalleri sonucu şampiyon oldu. Galatasaray camiası içinde büyük coşku ve heyecan yaratan hedefe ulaşmak herkesi sevindirdi. Galatasaray Başkanı Adnan Polat belki de diğer başkanlara göre daha fazla destek verdi. Engelsiz Aslanların bunu başaracağına her zaman güvendiğini söyledi.

Galatasaray TSB Takımı, daha kurulalı 3 yıl oldu. İlk yıl ikinci ligde namaglûp şampiyon oldu. TSB Süper Liginde 2 yıldır da namaglûp şampiyon oluyor. Ezeli rakibi Beşiktaş TSB Takımının hegomanyasına kurulması ile son verdi. Önceleri tek başarılı takım Beşiktaş TSB takımı idi.

Aslında şampiyonluklarına en büyük katkıyı 3 yabancısı yapıyor. Hepside Avrupa’da duyulmuş ve ün yapmış oyuncular. Şimdi diyeceksiniz Avrupa, Tekerlekli Sandalye Basketbolunu tanıyor mu? Elbette tanıyor. En çok taraftar çeken liglerden birisi. Dahasın TSB üzerine takımlar kuruluyor. Büyük şirketlerinde sponsorluğu var. Anlayacağınız sadece biz duymak istemiyoruz. Futboldan başka spor yok bize göre. Büyük takımların bile büyük yatırımları var. Almanya’da gerçekten popüler bir organizasyon. Galatasaray’ın rakibi de buna örnek.


Biz Türk insanı bir şeyi benimsedik mi ondan başkasını göremiyoruz. Galatasaray’ın bu başarısı Türkiye’den daha çok Avrupa’da duyuldu. Bizim medyamız sağ olsun ufacık tefecik alanlarında haberi duyurdu. Ne kadarda engellileri destekliyorlarmış yahu.

Fortis Türkiye Kupası Kayserispor'un ..


Dün gece oynanan inanılmaz! maç ile Kayserispor, Fortis Türkiye Kupasının sahibi oldu ve gelecek yıl Türkiye'yi UEFA Kupasında temsil etme hakkınıda kazanmış oldu. Maç izlemeye koyulduğumda nerede ise uyumak üzere idim. İlk yarı bir pozisyon bile göremeyince ilk işim televizyon kumandasını alıp TRT 1'den başka bir kanala zaplamak oldu. Maçta uyumayan yoktur sanırsam.

İkinci yarı ve uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara kaldı. 28 penaltı atışı sonucunda 11 - 10 Kayserispor, Gençlerbirliği'ni yenmeyi başardı. Maç oynanmadan önce Kayserispor'un kupayı rahatça alıcağını düşünüyordum. İki takımda çetin ceviz çıktı ve baskılı oyunlarına rağmen savunmalarından oyuncu geçirmediler.

GENÇLERBİRLİĞİ: Peric, Erkan (Hakan dk. 95), El Saka, Tuna, Ergün, Addo, Mehmet Nas, Engin, Kerem, Isaac (Mehmet Çakır dk. 82), Kahe
KAYSERİSPOR: Ivankov, Koray, Ali Turan, Aydın, Toledo, Mehmet Topuz, Saidou, Ragıp (Kamber dk. 103), Mehmet Eren (Turgay dk. 90+1), Cangele (Kemal dk. 105+2), Iglesias
ATILAN PENALTILAR: Mehmet Çakır, Mehmet Nas, Engin, Ergün, Hakan, Tuna, Addo, Kerem, Peric, Kahe (Gençlerbirliği), Ivankov (2), Saidou, Aydın (2), Kemal, Toledo, Mehmet Topuz, Kamber, Iglesias, Ali Turan (Kayserispor)
KAÇAN PENALTILAR: Kahe, El Saka, Ergün, Mehmet Çakır (Gençlerbirliği), Koray, Turgay, Saidou (Kayserispor)



En çok üzüldüğüm taraf ise hiçbir medya kanalı ve gazetenin bu başarı ile ilgili doğru düzgün bir haber yapmayışı oldu. İnternet sitelerinde bile ikinci bir planda kalmış bir haber gibi sunuldu. Ayrıntılı hiçbir şey yoktu.

Anadolu takımlarına sahip çıkılmadığı sürece bir lig şampiyonunun çıkması çok zor gözüküyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe biletleri satışta !



Trabzonspor'un, 10 Mayıs Cumartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacağı Fenerbahçe maçının biletleri çarşamba satışa sunuldu.

Buna göre bilet fiyatları şöyle belirlendi:

Açık Tribün: 10 YTL.
Maraton Tribünü: 20 YTL.
Misafir Takım Tribünü: 20 YTL.
Maraton Özel Tribünü: 30 YTL.
Kapalı Tribün: 50 YTL.
VIP-2 Tribünü: 100 YTL.
VIP-1 Tribünü: 150 YTL.

Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlar Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve Biletix gişeleriyle, www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerine ulaşabilecekler.

Galatasaray - Oftaş Maçı Biletleri Satışta!



Turkcell Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Galatasaray - G.Birliği Oftaş karşılaşmasının biletleri Mayıs 2008 Perşembe saat 10:00'dan itibaren Biletix gişelerinden satışa sunulacak.

Galatasaray - G.Birliği Oftaş Karşılaşması
Bilet Fiyatları

Kapalı Üst: 100 YTL
Kapalı Alt: 80 YTL
Eski Açık: 50 YTL
Yeni Açık Üst: 50 YTL
Yeni Açık Alt: 45 YTL
Eski Açık Misafir: 50 YTL

Maç Günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatları
Kapalı Üst: 90 YTL
Kapalı Alt: 70 YTL
Eski Açık: 44 YTL
Yeni Açık Üst: 44 YTL
Yeni Açık Alt: 40 YTL
Eski Açık Misafir: 44 YTL